Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

2022 ÖZYES 3. Yerleştirme Duyurusu

2022 Özel Yetenek Sınavına Giren Adayların Dikkatine

2022 ÖZYES İlk ve Ek yerleştirme sonuçları neticesinde ve kayda gelmeyen adaylar sebebiyle Fakültemize bağlı bölümlerde kalan boş kontenjanlara yönelik 3. Yerleştirme işlemleri yapılacaktır.

3. Yerleştirme işlemi; Daha önce boş kontenjanlara online müracaat etmiş olan (hiç yerleşememiş) adaylar ile ilk tercihi dışında bir bölüme yerleşerek kayıt yaptırmış olan adaylar arasından puan bazlı olarak yapılacaktır.
(Dikkat : Önceki yerleşme listelerinde ilan edilip kayda gelmeyen adaylar sonraki tüm yerleşme ve kayıt haklarını kaybetmiş sayılırlar.)

Yapılacak yerleştirme sonuçları 22.09.2022 tarihinde saat 19:00'da Spor Bilimleri Fakültesi web sitesinden duyurulacaktır.

3. Yerleştirme sonucunda ilk kez bir bölüme yerleşecek adayların 23 Eylül ve 26-27 Eylül 2022  tarihlerinde mesai saatleri içerisinde şahsen başvuru ile  kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. (Daha üst bir tercihine yeniden yerleşecek adayların tekrar kayda gelmelerine gerek yoktur.)

Tüm adaylara önemle duyurulur.